Aanvragen lidmaatschap

Aanvragen van het lidmaatschap stapsgewijs

Doorloop voor aanmelding bij de LVPW de volgende stappen. Voor details kun je het validatiereglement en registratiereglement raadplegen. Zie hiervoor de pagina reglementen.

Stap 1
Ga na of je diploma's voldoen aan de eisen van de LVPW.
Je kunt de lijst van erkende opleidingen op onze site bekijken.

Stap 2 (alleen nodig als je diploma's niet lijken te voldoen aan de eisen van de LVPW)
Staat je basisdiploma niet in de lijst met erkende opleidingen, terwijl je wel vermoedt dat je opleiding aan de eisen voldoet, dan is het nodig dat je je opleiding eerst laat valideren.
Het formulier voor het laten valideren van een opleiding kun je hier downloaden

Stuur het ingevulde formulier met alle bijlagen naar het secretariaat. Vergeet niet de validatiekosten van € 60,00 over te maken met vermelding van je naam en het woord 'validatie-aanvraag’. Je aanvraag wordt pas na ontvangst van je betaling in behandeling genomen.

Stap 3
Staat je basisdiploma wel in de lijst met erkende opleidingen of is je opleiding al door het bestuur goedgekeurd, dan kun je jezelf met behulp van dit formulier aanmelden voor registratie.

Stuur het ingevulde formulier met alle bijlagen naar het secretariaat. Vergeet niet de registratiekosten van € 170,00 over te maken onder vermelding van je naam en het woord 'registratieaanvraag’. Je aanvraag wordt pas na ontvangst van je betaling in behandeling genomen.


Stap 4

Als je dossier volledig is, ontvang je een uitnodiging voor een gesprek met de registratiecommissie. Deze commissie nodigt je uit voor een gesprek en geeft daarna op basis van het dossier en het  gesprek een advies over toelating aan het bestuur.

Stap 5
Na een positieve beslissing door het bestuur ontvang je de licentie en andere bijbehorende documenten.

a) Staat je basisdiploma wel in de lijst met erkende opleidingen, dan kun je jezelf aanmelden voor registratie (stap 3).

Op zoek naar
een hulpverlener?

Ik ben op zoek naar:

En/of zoek op naam
of woonplaats

Uitgebreid zoeken