Actueel

Op deze pagina worden bijeenkomsten of workshops vermeld die voor onze leden met betrekking tot de uitoefening van hun beroep van belang kunnen zijn.

Geregistreerde leden van de LVPW kunnen hun inbreng per mail sturen aan de backoffice van de LVPW. Activiteiten van derden die door het bestuur van de LVPW van belang worden geacht kunnen ook geplaatst worden.  

 

 

 

 • 19-06-2018 | Vermelding borstkankervereniging

  Vanuit de Commissie Cliënt Contact (CCC) is contact geweest met de Borstkankervereniging Nederland (BVN) en de CCC streeft ernaar dat dit zal resulteren in een samenwerkingsovereenkomst. De BVN heeft de LVPW uitgenodigd om onderdeel uit te maken van de Hulpwijzer die op hun website staat. De LVPW is daar uiteraard op ingegaan. Het resultaat hiervan is te vinden via: https://borstkanker.nl/nl/hulpwijzer/psychosociale-hulpverlening.

 • 27-10-2018 | 9e Congres over Geneeskunde en Spiritualiteit

  Brug tussen Geneeskunde en Spiritualiteit

  Dit congres geeft aan de deelnemer de mogelijkheid het verband tussen spiritualiteit en geneeskunde te onderzoeken en te verkennen. Vervolgens hoe de medische en geestelijke zorg van de patiënt te combineren. Om tenslotte het inzicht te verdiepen in de rol die spiritualiteit speelt in zowel het welzijn van de medische professional als van de patiënt.

  LVPW accrediteert 7 punten voor haar leden.

  Plaats: Conferentiezaal van het Amsterdam Art Center Donauweg 23, 1043AJ Amsterdam

  Informatie en aanmelding: http://www.geneeskundeenspiritualiteit.nl

  Datum: 27-10-2018

 • 09-11-2018 | Workshop Enneagram

  Een workshop georganiseerd door de LVPW.

  Deze workshop wordt op een vrijdag gehouden.

  Houdt de nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie. 

 • 10-11-2018 | Ontmoeting met jezelf en met re├»ncarnatietherapie

  Voor meer informatie over deze workshop, klik hier

 • 24-11-2018 | Terugkomdag AVKV

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met de backoffice van de LVPW, info@lvpw.nl

 • 30-11-2018 | Congres Positief Leiderschap

  Congres Positief Leiderschap - 30 november 2018
  € 30,00 korting voor LVPW-leden!

   

  De leiderschapsstijl is bepalend voor de organisatiecultuur. Dat een positieve benadering kan leiden tot betere prestaties, meer betrokkenheid en een positieve organisatiecultuur zal niemand verbazen. Positief leiderschap richt zich op werkgerelateerd welbevinden, sterke kanten van mensen, veerkracht en ontwikkeling. Tijdens het Congres Positieve Psychologie zal de Amerikaanse grondlegger Kim Cameron met u delen hoe aandacht, medeleven, begrip en werken met de positieve krachten in de dagdagelijkse praktijk van organisaties tot positieve resultaten leiden.

   

  Een gevarieerd aanbod van sessies brengt positief leiderschap in de zorg, het onderwijs en het bedrijfsleven in beeld en biedt handvatten hoe zelf een positief leider te worden of hoe uw cliënten te begeleiden in hun ontwikkeling naar positieve leiders.

   

  Ronald Giphart sluit deze dag af door uit de doeken te doen hoe de afgelopen twee miljoen jaar leiderschap is gevormd en wat we heden ten dage van leiders verlangen.

  14 inspirerende sprekers: Kim Cameron, Wil Foppen, Ronald Giphart, Anje-Marijcke van Boxtel, Fredrike Bannink, Eline Kuiper, Christien Brinkgreve, Nick van Dam, Judith Grimbergen, Marcel Hendrickx, Sanne Netten, Saskia Tjepkema, Bas Snippert en Helma Ton


  Als lid van de LVPW ontvangt u € 30,00 korting op deelname aan dit congres!

  Meer informatie & aanmelden: www.positievepsychologiecongres.nl

Op zoek naar
een hulpverlener?

Ik ben op zoek naar:

En/of zoek op naam
of woonplaats

Uitgebreid zoeken