Welkom op de site van de Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden.

De Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden (LVPW) is een onafhankelijke beroepsvereniging van en voor psychosociaal hulpverleners. De LVPW stelt hoge eisen aan de beroepsuitoefening en professionaliteit van haar leden. Dit waarborgt kwaliteit en deskundigheid voor onze cliënten. Dat is de reden waarom het merendeel van de zorgverzekeraars de consulten van de leden van de LVPW vergoeden.

 

Workshop 'Hoogsentitiviteit in de praktijk'.

Datum: 17 juni 2017

Tijd: 10-16.30 uur.

In de praktijk van de hulpverlener wordt hoogsensitiviteit steeds vaker gezien als onderliggende oorzaak bij klachten. Als iemand hoogsentitief is vraagt dat een andere benadering. In deze workshop wordt stilgestaan bij het ontstaan van overprikkeling, en welke impact dit kan hebben. Je krijgt tips en tools mee voor de begeleiding van HSP.

Caroline Timmermans begeleidt vanuit haar eigen praktijk HSP volwassenen die daar hinder van ondervinden in hun werk of priveleven.

 

Prijs voor leden:  € 125,00

Prijs voor niet-leden: € 137,50

De lunch is niet inbegrepen.

Inschrijven kan  via het secretariaat, door een mail te sturen naar info@lvpw.nl

selecteer hier
een provincie:

Hulpverleners in Zeeland Hulpverleners in Noord-Brabant Hulpverleners in Limburg Hulpverleners in Zuid-Holland Hulpverleners in Gelderland Hulpverleners in Utrecht Hulpverleners in Noord-Holland Hulpverleners in Flevoland Hulpverleners in Overijssel Hulpverleners in Friesland Hulpverleners in Groningen Hulpverleners in Drenthe